Η Εταιρεία

Κ2 Security

Προφίλ

Η K2Security ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών και των συστημάτων ασφαλείας.

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στο Κιλκίς, η εταιρεία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας της πρωταγωνιστεί στην αγορά της Βορείου Ελλάδος κατακτώντας την εμπιστοσύνη σημαντικών επιχειρήσεων.

Η αρτιότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας επιβεβαιώνεται από τη διατήρηση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας αλλά και από το γεγονός πως μεγάλες εταιρίες μας εμπιστεύονται για τα συστήματα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις τους.

Στόχος της εταιρείας Κ2 SECURITY είναι η σταθερά ανοδική πορεία σε συνδυασμό με την πολιτική ανάπτυξης και επέκτασης των υπηρεσιών της , μέσω του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούν τη βάση για υψηλή αποτελεσματικότητα στον τομέα υπηρεσιών ασφαλείας .

Φιλοσοφία & Αξίες

Διαθέτοντας τεχνογνωσία αιχμής, λειτουργούμε και εξελισσόμαστε με βάση τις θεμελιώδεις εταιρικές μας αξίες, που είναι η ειλικρίνεια προς τους συνεργάτες μας, η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, η καινοτομία αλλά και το ομαδικό πνεύμα της ομάδας μας.

Για εμάς εδώ στην K2 Security προτεραιότητα έχουν η εκπαίδευση, η σύγχρονη τεχνολογία, η ποιότητα και η απόλυτη εξειδίκευση.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας και αναλαμβάνουμε να επιβεβαιώνουμε διαρκώς τους υψηλούς μας στόχους. Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας αδιακρίτως. Από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι τον προγραμματισμό και την υποστήριξη, παραμένουμε δίπλα στον πελάτη ως σύμβουλοι και συνεργάτες. Οι σχέσεις που αναπτύσσουμε μαζί τους διέπονται από εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια. Επιλέγουμε να έχουμε “συνεργάτες” και όχι “πελάτες”.

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των συνεργατών μας και κατέχοντας παράλληλα την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Πιστοποιήσεις

Διαχείριση Πολιτικής

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εταιρεία θέτοντας αυστηρά κριτήρια επιλογής προσωπικού, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα ικανών και αξιόλογων συνεργατών, άρτια εκπαιδευμένων και με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας.
Το προσωπικό ασφαλείας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα και η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια:

Scroll to Top