k2 security

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ενέργεια

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κατ’ επέκταση οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί, παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως.
Η Κ2Security δραστηριοποιείται πανελλαδικά και έχει ήδη αναλάβει τη φύλαξη σε πάνω από 200 φωτοβολταϊκούς σταθμούς, με μερικά έργα να φτάνουν ισχύ δεκάδων MW.
Προσανατολισμένοι στις εξελίξεις και τις ανάγκες που παρουσιάζονται, διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την άρτια φύλαξη των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων για τη πρόληψη και την αποτροπή καταστροφής των εγκαταστάσεων καθώς και της κλοπής του εξοπλισμού.
Αναλαμβάνουμε τη φύλαξη των πάρκων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την αρχική κατασκευή έως και την ολοκλήρωση του έργου, καθώς και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Κάθε εγκατάσταση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και ανάγκες, τις οποίες όμως σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να καλύψουμε με το βέλτιστο και αποτελεσματικότερο τρόπο.
Πραγματοποιούμε ολοκληρωμένες μελέτες για την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και κλειστού συστήματος παρακολούθησης όλης της εγκατάστασης με κυκλώματα CCTV. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρίας μας, συνεπώς και η real time παρακολούθηση του εκάστοτε έργου κατά την κατασκευή αλλά και τη μετέπειτα λειτουργία του.

Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Τα συνηθέστερα προβλήματα που εμποδίζουν την σωστή λειτουργία των φωτοβολταϊκών πλαισίων είναι τα άλατα, η σκόνη, η λασποβροχή, το χιόνι, η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα περιττώματα των πουλιών και η γύρη. Μέσω των υπηρεσιών μας, ο κάθε επενδυτής μπορεί να επιμηκύνει την διάρκεια ζωής των υλικών του πάρκου του, καθώς και να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των πλαισίων των πάνελ. Με προστατευόμενα, καθαρά, σωστά συντηρημένα πάνελ ο επενδυτής αυξάνει ξεκάθαρα την κερδοφορία του. Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις του αντικειμένου και με τα πιο σύγχρονα μέσα καθαρισμού στην διάθεση της.

Case Study RENEL

Βιομηχανία

Η φύλαξη βιομηχανικών χώρων, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι και ολόκληρες βιομηχανικές περιοχές, αποτελεί βασικό στοιχείο στο portfolio των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην K2Security. Ύστερα από τη σχετική μελέτη του χώρου από τους άρτια εκπαιδευμένους μας τεχνικούς, προτείνεται το σύστημα ασφαλείας που θα καλύψει με το βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας.

Η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την K2Security σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέρουν υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης υψηλού επιπέδου.

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας από τον κορωνοϊό (covid-19) και των συνεπειών της στην υγειονομική κατάσταση της χώρας, η K2Security προσφέρει υπηρεσίες θερμομέτρησης του προσωπικού σε χώρους εργασίας, συμβάλλοντας με το τρόπο της στη πρόληψη και την υγειονομική ασφάλεια και προστασίας των πολιτών.

Case Study ALUMIL

Φαρμακευτική Kάνναβη

Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος που υπάρχει για επενδύσεις στην καλλιέργεια, επεξεργασία, μεταποίηση και παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, η K2Security ακολουθεί πιστά τις εξελίξεις και ήδη έχει αναλάβει τη φύλαξη τέτοιων καλλιεργειών.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εξαιρετικά ευπαθές, γι΄αυτό και η φύλαξη αυτών των εκτάσεων επιβάλλει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας καθώς και εξειδικευμένες τεχνικές μελέτες του χώρου, συστατικά που διαθέτουμε για να ασφαλίσουμε με το βέλτιστο δυνατό και τεχνολογικά εξελιγμένο τρόπο.

Case Study HELLENIC DYNAMICS

Αυτοματισμοί “Smart Home”

Η K2 Security παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων στο κομμάτι της ασφάλειας και των αυτοματισμών για να μετατρέψεις το σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο σε “Smart Place”. Το “Έξυπνο Σπίτι” αποτελεί παγκόσμια τάση και πλέον μπορείς να έχεις αποτελεσματικό έλεγχο των συστημάτων συναγερμού, θέρμανσης, εξαερισμού, παραγωγής ζεστών νερών χρήσης ή φωτισμού με το πάτημα ενός κουμπιού! H ομάδα τεχνικών της K2 Security, αφού πραγματοποιήσει αναλυτική μελέτη του χώρου σας, προχωράει στην εγκατάσταση αυτοματισμών εξελιγμένης τεχνολογίας και κάνει τη ζωή σας “smart”!

Facility Management

Η K2 Security διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών facility management που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των επιχειρήσεων. Δίνουμε ώθηση στην παραγωγικότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη των συνεργατών μας σχεδιάζοντας και συντονίζοντας τις εργασίες που δίνουν λύσεις σε λειτουργικά ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς σε κάθε είδους εγκατάσταση (βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καταστήματα, κτήρια γραφείων, κτιριακά συγκροτήματα κ.α.).
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουμε πιθανές εξειδικευμένες ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη μας και να τις καλύψουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

k2 security

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Scroll to Top