Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης
(CCTV)

Για την ολοκληρωμένη ασφάλεια ενός χώρου, έχει γίνει απαραίτητη η χρήση καμερών ασφαλείας, σε συνδυασμό φυσικά με ένα σύστημα συναγερμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ενεργής παρουσίας μας στο χώρο, συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρίες κατασκευής κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μηχανήματα άριστων προδιαγραφών που θα καλύπτουν τις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη μας.
Σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα, δεσμευόμαστε για το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας για τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες τεχνικής εγκατάστασης και τις πιο αποδοτικές μελέτες ασφαλείας.
Σε έργα μεγάλης κλίμακας που γίνεται χρήση πολλών καμερών για τη σωστή παρακολούθηση του χώρου, η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτάσσει τη χρήση καμερών με Video Analytics. H K2Security ήδη έχει μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ένα σύστημα που θα τους οπλίσει με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης κατά τη διαδικασία της ανάλυσης του βίντεο που καταγράφεται.
Οι αναλύσεις βίντεο μέσω των Video Analytics βελτιώνουν την ικανότητα ενός συστήματος να ανιχνεύσει συγκεκριμένα συμβάντα σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο χρήστη να αναζητήσει εύκολα χρήσιμες πληροφορίες κατά την αναπαραγωγή. Η χρήση αναλυτικών στοιχείων βίντεο έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, καθιστώντας το σύστημα πιο λειτουργικό, μειώνοντας παράλληλα τις απαιτήσεις για ανθρώπινο δυναμικό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Scroll to Top